Gratis verzending bij je bestelling!

Keurmerk webwinkel

OVER DOSERINGEN EN MEER...


Welkom op deze pagina geliefde bezoeker!

Voor meer informatie over de producten van tjuptjup, doseringen en achtergronden kunt u terecht op deze pagina.

Mijn verhaal is er een waar ik trots op ben. Op de pagina mijn verhaal zal ik je als lezer vertellen over mij en de totstandkoming van het mooie tjuptjup. Samen zullen wij meer mensen kennis laten maken met de producten van Organic India en de mensen meer bewust maken van hun gedachtes. Het heeft mij geholpen en zal jou ook helpen.

Nadat je het hebt gelezen ben ik zeer benieuwd naar je reactie. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je terecht op mijn Instagram of een mail sturen naar info@tjuptjup.com. 

 

 Organic India is een bedrijf dat is ontstaan in 1990 door een groep mensen uit de hele wereld. Organic India produceert supplementen gemaakt van kruiden afkomstig uit India. Het idee van het bedrijf was simpel: ervoor zorgen dat duizenden boeren in India inkomsten konden krijgen door de samenwerking en het ontwikkelen van speciale supplementen. Hoewel het opbouwen nog wel enige tijd heeft gekost, is Organic India ondertussen uitgegroeid tot een succesvol en groot bedrijf, met klanten over de gehele wereld.

Voor meer informatie klik dan op de foto of op dit woord: Organic India

Organic India

 

 


feedback management tool