Gratis verzending bij je bestelling!

Keurmerk webwinkel

MIJN VERHAAL


Aaahh, hoe het ooit begon....

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jordi en ben woonachtig in het mooie Kaatsheuvel ( Je weet wel. Naast het mooie pretpark de Efteling ;) ) Op deze pagina zal ik je mijn verhaal vertellen en uiteenzetten hoe tjuptjup tot stand is gekomen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je terecht op mijn Instagram of een mail sturen naar info@tjuptjup.com. 

Mijn verhaal - Jordi met thee in zijn handen - tjuptjup

Na het behalen van mijn HBO opleiding ben ik zoals iedereen begonnen met werken. Al snel stelde ik vragen als 'Waarom werken wij allemaal 5 dagen?', 'Waarom dient iedereen op vaste tijden te beginnen en te stoppen?', 'Waarom kan ik het niet gewoon doen op mijn eigen manier?' en ga zo maar door. Dit was het begin van mijn vragen over alles.

Ik wist al snel dat ik de begane weg maar een beetje raar vind. Al moet wel gezegd worden dat ik altijd wel van het out of the box denken was. Op een goede manier dan. Nadat ik vanaf juli 2018 ben begonnen met mediteren leek dit alleen maar toe te nemen :D.

Gaande weg werd ik me steeds bewuster van mijn gedachte. Al vind ik dit nog steeds een beetje gek. Hoezo wordt iemand zich pas echt bewust van zijn gedachte na het beoefenen van meditatie? Heel vreemd allemaal, maar het is toch echt zo. Met de tijd werd ik steeds meer mindfull. Ook werd ik me steeds meer bewust van het feit dat positieve gedachtes zorgen voor meer vitaliteit en negatieve gedachtes zorgen voor hevigere klachten.

De spreuk van Tony Robbins verwoord dit mooi. De spreuk luidt:

Tony Robbins quote - tjuptjup

Na een roerige tijd heb ik dit zelf mogen ervaren. Ik ben mij zoveel gaan afvragen. Waarom sus en waarom zo. Ik merkte ook dat mijn klachten toenamen tijdens de turbulente tijd. 

Al het bovenstaande werd mij duidelijk na het lezen van het boek The Honeymoon effect. Geschreven door Bruce H. Lipton PhD, een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de 'nieuwe biologie'.

In zijn boek legt hij heel goed uit hoe de Honeymoon effect werkt. Bij een staat van verliefdheid kun je immers de wereld aan. Bruce legt ook uit hoe gedachtes en het bewuste en onderbewuste werken op het lichaam. Ik raad het dan ook iedereen aan om het boek The Honeymoon Effect te lezen. Een echte eye-opener!

In het laatste hoofdstuk wordt verteld over een organisatie genaamd Organic India ( Voor meer informatie klik dan op dit woord: Organic India). Ik was meteen gecharmeerd en na het proberen van hun producten was ik meteen overtuigd van mijn doel. Door het kopen van hun producten draag je meteen bij aan een gebalanceerde wereld.

Het doel van tjuptjup is om samen met jou de mensen kennis te laten maken met de producten van Organic India en de mensen meer bewust maken van hun gedachtes. Het heeft mij geholpen en zal jou ook helpen.

De webwinkel tjuptjup is met deze gedachte per mei 2019 een feit. Het is voor mij een levenswerk geworden waar ik veel plezier uit haal. De webwinkel zal gaande weg groeien, net zoals wij zullen groeien.

Bedankt voor  het lezen van mijn verhaal!

Namaste,

Jordi
tjuptjup

 

 


feedback management tool