Gratis verzending bij je bestelling!

Keurmerk webwinkel

Organic India


 

Organic India is een bedrijf dat is ontstaan in 1990 door een groep mensen uit de hele wereld. Organic India produceert supplementen gemaakt van kruiden afkomstig uit India. Het idee van het bedrijf was simpel: ervoor zorgen dat duizenden boeren in India inkomsten konden krijgen door de samenwerking en het ontwikkelen van speciale supplementen. Hoewel het opbouwen nog wel enige tijd heeft gekost, is Organic India ondertussen uitgegroeid tot een succesvol en groot bedrijf, met klanten over de gehele wereld.

Organic India is een fabrikant van biologische producten, homeopathische middelen en Tulsi thee. Het bedrijf is opgericht in 2006 maar komt voort uit een kleiner bedrijf dat zich vooral eerst heeft gericht op het ontwikkelen van Ayurvedic kruiden medicijnen. In 1997 begon Organic India in Lucknow met het verbouwen en verzamelen van eigen kruiden voor het produceren van medicinale kruiden.

Indiase boeren werken samen met Organic India. Zij leveren de producten, en deze worden gebruikt voor de ontwikkeling van de supplementen. Vervolgens krijgen zij op een eerlijke manier betaald voor hun werk. Ondertussen zijn er steeds meer boeren die samenwerken met Organic India en zo een beter bestaan kunnen opbouwen.

Biologisch en veilig is van de belangrijkste kenmerken van Organic India. Al van hun producten zijn gemaakt met biologische ingrediënten. Je hoeft er daarnaast niet bang voor te zijn dat er chemische toevoegingen in zitten. Ook wordt er tijdens de productie gedacht aan de veiligheid. Ook is het goed om te weten dat de supplementen verschillende keurmerken hebben om zo te garanderen dat het een veilig product is, dat je gewoon kunt gebruiken. Wanneer je twijfelt of een bepaald product wel goed op je werkt, omdat je bijvoorbeeld bepaalde medicatie gebruikt of een chronische ziekte hebt, dan kan het raadzaam zijn om eventjes met je arts te overleggen voordat je daadwerkelijk het supplement inneemt.

Onze webshop heeft een mooi aanbod met verschillende producten van Organic India. De prijzen zijn zeer scherp. Mocht je vragen hebben over bepaalde producten dan kun je gerust contact met ons opnemen via: info@tjuptjup.com. Ook kun je ons appen via het nummer: 06-39556179. 

Voor 17:00 uur besteld morgen in huis.

 

                                                      Organic India logo

 


feedback management tool