Keurmerk webwinkel

Vrienden van tjuptjup


Je leest het goed.

Op deze pagina is te lezen hoe vrienden van tjuptjup kijken naar tjuptjup en mij, Jordi. Zij zullen in alle geuren en kleuren vertellen wat ze wel niet van mij vinden en wat hen het meeste is bij gebleven van de momenten met mij. Spannend!

Overigens zullen zij ook iets over zichzelf vertellen. Zodat je weet wie zij eigenlijk zijn. Het is bewust door henzelf geschreven omdat je zo de energie van de persoon kan ervaren.

De vrienden van tjuptjup staan open om mensen te helpen en hun contactgegevens zijn dan ook bij de desbetreffende persoon vermeld.

 Monique Menge 

          Monique Menge - tjuptjup       

Herken je dit?

Soms word je geraakt door een bepaalde puurheid aan energie van iemand. Op zondag 21 april 2019 ervoer ik dit toen ik een mail ontving van Jordi. Heel openhartig kregen wij de vraag van hem, hij wilde graag producten van Organic India inkopen.

Jordi (Tjuptjup.com/pages/over-mijn-verhaal) was ook geraakt door het bedrijf Organic India, net als ik. Noem het maar een passie. Hoe leuk is het deze passie te kunnen delen! Te kunnen delen met de volgende generatie die nieuwe ideeën, vaardigheden, kennis en hogere energie in pacht heeft!

Jordi was de laatste tijd zich steeds meer aan het verdiepen in mindfulness en wilde hier iets mee. Na het lezen van het boek ‘The Honeymoon Effect’ van Bruce H. Lipton, kwam hij uit bij het bedrijf Organic India en wist het zeker, hij was vastbesloten een webshop te starten. Half mei was zijn webshop Tjuptjup dan ook actief.

Zaterdag 21 september hebben we kennis gemaakt met elkaar bij de prachtige Wasvenboerderij in Eindhoven. Op het zonovergoten terras van deze sfeervolle Gasterij hebben we elkaars plannen en inzichten gedeeld. Het was een bijzonder waardevolle ontmoeting. Ik hoop dat we samen Organic India nog meer bekendheid in Nederland kunnen geven en nog meer mensen kunnen bereiken die de heilzame producten mogen ervaren.

Wij wensen je, Jordi,  veel ‘goodluck’ en plezier op deze prachtige levensweg! Namaste

En nu een stukje over mijzelf.

De interesse in de Natuur, in de gezondheid, zie je terug in mijn begincarrière als medisch analist. Een periode volgde voor mijn moederschap van drie prachtige kinderen. Na een tijd ging ik het moederschap combineren met lesgeven en begeleiden van jonge leerlingen als docent wiskunde en mentor. Allemaal mooie ervaringen en toch miste ik iets in mijn leven…

Yoga en meditatie werden onderdeel van mijn leven. Met de kennismaking met Ayurveda, vielen alle puzzelstukjes van mijn leven op hun plaats. Ik ging verbanden zien en begreep hoe lichaam en geest zo onlosmakelijk verbonden zijn en dat ik zelf degene was die ervoor kon zorgen dat ik gezonder en gelukkiger kon worden.

De overtuiging deze ervaring te willen delen, zorgde ervoor om de stap te maken meer te leren over Ayurveda. Studie en stage naar India volgden en, is het toeval?,  Organic India kwam op ons pad.

Organic India, een producent in India van eerlijke en biologisch gecertificeerde Ayurvedische True Wellness producten. Het raakte diep, hun visie, hun verbondenheid met onze Aarde, met iedereen. Het gaat over de impact op onze planeet zoals entrepreneur en filantroop Bharat Mitra (samen met zijn vrouw Bhavani oprichters van Organic India) met eigen woorden zei:

 

 ‘Alive in each person’s heart is the desire to participate in something bigger than themselves’.

 

Het contract met Organic India is getekend op 12 november 2013 en vanaf deze datum is Ayurveda4all officiële importeur en distributeur voor Nederland. We vinden het een hele eer deze ‘job’ te mogen doen ondanks de hobbels die genomen dienen te worden en die komen en weer gaan.

Inmiddels hebben we vele honderden vaste klanten die meer dan tevreden zijn en de producten van Organic India zijn ook op onze website en in de betere Drogist en Gezondheidswinkels te koop.

Het blijft ook zo mooi, te weten, dat door de producten van Organic India te gebruiken je bijdraagt aan een beter leven voor de betrokken boeren en families in India, en je ook een steentje bijdraagt aan de heling van onze hele Aarde. Waarom? Organic India werkt vanuit de regeneratieve landbouw, waarbij ook voor onze Aarde wordt gezorgd.

Dus behalve dat het jou goed doet, doet het onze hele wereld goed.

 

Namasté, Monique Menge

 

Website: https://www.organicwebshop.nl
e-mail: info@Ayurveda4all.nl

 

 

 

Riveliñho van Klooster

 

 

Jesper Jongman

 

 

Ralph van der Sanden